Steriliserad sköljvätska Hexafluorine MC


Steriliserad sköljvätska Hexafluorine MC
Art.nr. 378703060
Minsta antal: 1 st

De kemiska industrierna är hela tiden i utveckling och varje dag upptäcks nya användningsområden för fullt utvecklade produkter som t ex fluorvätesyra. Denna kemikalie kan ge svåra frätskador med allvarliga konsekvenser. Därför skapades Hexafluorine, den dubbla räddaren vars verkan är riktad både mot syror och fluor.
I Europa har Hexafluorine använts i mer än tio års tid och företag som infört medlet har noterat att antalet sjukskrivningsdagar efter en olycka har minskat markant.
Hexafluorine finns i två olika utföranden. Hexafluorine DAP för hela kroppen och Hexafluorine flaska med ögonkopp, främst avsedd för ögonen.
Hexafluorine tillverkas av Prevor, Frankrike.
Flaska Hexafluorine 500 ml»
Flaska med ögonkopp. Speciellt avsedd för Första Hjälpen behandling av ögonskador orsakade av kemikalie.»
Kan kompletteras med hölster som fästes med clips i bältet för att kunna bäras och finnas tillgänglig för omedelbar användning.
Endast för engångsbruk. Livslängd 2 år.
Appliceras: Främst i ögonen, men kan användas på hela kroppenHållbarhet: 2 år vid obruten förpackning, 6 mån efter apteringKapacitet: 500 mlUnderhåll: Engångsartikel, hela innehållet används vid behandling

Antal per förpackning: 0.5 L

Pris 4430,00 kr

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
MCS

Medical Care System MCS AB framställer och distribuerar högkvalitativa och lättillgängliga Första-Hjälpen produkter för ett snabbt och effektivt omhändertagande vid behandling av kemiska och termiska brännskador i ögonen och över hela kroppen. Medical Care System MSC AB har också som syfte att sprida kunskap om kemiska och termiska risker och hur man undviker dessa, samt på bästa sätt omhändertar skadade i händelse av olycka.


Visa samtliga produkter från MCS
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Nuvarande 0

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter